Esteworld Hastanesi Hakkında


Esteworld saç ekimi merkezi ve plastik cerrahi sağlık hizmetleri gurubu disiplinli, güler yüzlü, ilgili, nitelikli ve kabiliyetli ekibi ile etiler altunizade başta olmak üzere İstanbulda 4 ayrı konumda yurt dışı ve yurt içinden gelen tüm ziyaretçilerine nitelikli hizmet vermektedir.

Saç ekimi estetik ve plastik cerrahi konularında uluslar arası standartlar ve üzerinde yurt içi ve yurt dışı temsizlcikleriyle hizmet verirken 2014 yılında ISO 9001-2008 sertifikasını alarak sunduğu sağlık hizmeti kalitesini tescillemiştir.

Şu anda dünya çağında 100'e yakın irtibat ofisi bulunan dünya çapında hizmet veren en büyük estetik ve saç ekimi merkezlerinden biri haline gelmiştir. Ayrıca kalite yolculuğuna devam etmekte ve JCI akreditasyon çalışmalarını sürdürmektedir.



Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu; sunduğu estetik- plastik cerrahi ve obezite cerrahi hizmetinin her adımında, müşterilerine hizmet sunumunda bağımsızlık, tarafsızlık ve gizlilik ilkesine bağlı kalarak, hasta hak ve sorumluluklarını göz önünde bulundurarak hasta odaklı çalışır. Hasta güvenliği, hasta ve yakınlarının memnuniyetini her şeyin üstünde tutar, hizmetlerini verirken bilimsel temele dayalı, önyargısız, iyi bir mesleki ve teknik uygulamayı benimsemiştir.

Güncel, uluslararası standartta estetik ve plastik cerrahi hizmeti sunarken hasta ve hasta yakınlarını da bilgilendirerek ve destekleyerek onların da bu süreçlere tam katılımını sağlamaktadır. Uyguladığı kalite modeli ISO 9001/2015 standardına uygundur ve standarda uygun olarak kalite yönetiminde sürekli iyileştirmeyi taahhüt eder.

Esteworld Merkezleri

Esteworld sağlık gurubunun tüm dünyada 100'e yakın ofisi ve İstanbul'da 4 tane hastanesi bulunmaktadır. Uluslar arası standartlarda hizmet veren firmamız teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek dünya çapında öncü firmalardan biri olma gayesindedir.



1- Esteworld Etiler Hastanesi

 

  • Adres : Nispetiye Cad. Aydın Sok. No:1 Etiler / Beşiktaş / İstanbul
  • Telefon : +90 212 325 61 61


2010 yılında hizmete giren hastane, 5.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Hastanede 16 kişilik profesör ve uzman doktor kadrosuna 150 profesyonel çalışan eşlik etmekte. Hasta hakları doğrultusunda hizmet veren Esteworld Plastik Cerrahi Etiler Hastanesi "koşulsuz memnuniyet" anlayışını benimsemiştir. Tüm dünyadan konuklar ağırlayan hastane, konuklarının sağlık problemlerine ve kaygılarına son verme amacını gütmektedir. Esteworld'ün "sağlık turizmi" konusunda ülkemizi temsil etme misyonuna uygun olarak tasarlanmış hastane Avrupa yakasında Beşiktaş ilçesindedir.

Hizmetler

  1. Tüm Estetik Cerrahi Operasyonları
  2. Saç Ekimi ve Tedavileri
  3. Kozmetik Dermatoloji ve Yüz Gençleştirme
  4. Lazer Tedavileri
  5. Lazer Epilasyon
  6. Sağlıklı Beslenme ve Diyet
  7. Ozon Terapi
  8. Ameliyatsız Bölgesel Zayıflama & İncelme – Sıkılaşma & Selülit Tedavileri
  9. Medikal Cilt Bakımı & Anti Aging Uygulamaları


2- Esteworld Altunizade Cerrahi Binası

 
  • Adres : Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7 Üsküdar / İstanbul
  • Telefon : +90 (216) 474 54 54
 Esteworld'ün 2014 yılında açılan son şubesi, 5.000 m2 kapalı alanı ve 220 kişilik kadrosu ile ülkemizde estetik cerrahi üzerine açılan en büyük sağlık tesisi olma özelliğini taşıyor. Estetik cerrahi kompleksi ve saç ekim merkezi olarak sağlık turizmine uygun tasarlanan tesis, Esteworld'ün hizmet anlayışını en iyi şekilde yansıtacak konfor ve donanıma sahip. Esteworld bünyesinde açılan ilk diş estetiği kliniğine sahip olan şube Anadolu yakasında Üsküdar ilçesinde hizmet veriyor. Esteworld, Altunizade Cerrahi Kompleksi'nin açılması ile birlikte 4 şube ve 500'ün üzerinde çalışanı ile Avrupa'nın en büyük estetik sağlık gruplarından bir tanesi olmuştur.

Hizmetler


  1. Tüm Estetik Cerrahi Operasyonları 
  2. Robotik Saç Cerrahisi
  3. Saç Ekimi ve Saç Tedavileri
  4. Kozmetik Dermatoloji ve Yüz Gençleştirme
  5. Lazer Tedavileri
  6. Diş Estetiği ve Tedavileri
  7. Ozon Terapi
  8. Medikal Cilt Bakımı & Anti Aging Uygulamaları

Esteworld Bahçeli Evler

 

 Bahçelievler şubesi, Esteworld'ün ilk şubesi olup 2004 yılında 1250 m2 kapalı alan üzerine inşa edilmiştir. Türkiye'yi yeni bir konsept ile tanıştırma misyonunu başarı ile üstlenmiş olan Bahçelievler Esteworld, "sağlıklı ve genç görünmek" ilkesi doğrultusunda estetik, güzellik ve sağlık alanında yer alan tüm hizmetleri bünyesinde taşıma vizyonu ile hareket etmiştir. Uzman doktorların yer aldığı sağlık kadrosuna, estetik ve güzellik profesyonellerinin desteğini de katarak yola çıkan şube, medikal donanımını da yenilikleri yakından takip ederek oluşturmuştur.
Esteworld'ün ilk şubesi olma özelliğini taşıyan Bahçelievler Kliniği 65 kişilik kadrosu ile Avrupa yakasında Bahçelievler ilçesi Haznedar Meydanı’nda hizmet vermektedir.

Hizmetler

  • Saç Tedavileri ( PRP ve Büyüme Faktörlü / Growth Factor )
  • Kozmetik Dermatoloji ve Yüz Gençleştirme
  • Lazer Tedavileri
  • Lazer Epilasyon
  • Sağlıklı Beslenme ve Diyet
  • Ameliyatsız Bölgesel Zayıflama & İncelme – Sıkılaşma & Selülit Tedavileri
  • Medikal Cilt Bakımı & Anti Aging Uygulamaları


Genel Branşlar

 

Saç Ekimi

Robotik Saç Ekimi

Saç ekimi robotu, saç naklini daha konforlu ve hatasız bir şekilde gerçekleştirmek üzere tasarlanmış bir teknolojidir. Robotik saç ekimi, robot aracılığıyla sağlıklı saç köklerinin otomatik olarak toplanması ve kişiye manuel olarak ekilmesi işlemidir. Dolayısı ile robotik saç ekimini, saç transferinin robotik dünya ile birleşmiş versiyonu olarak tanımlayabiliriz.
 
 
 

Traşsız Saç Ekimi

Modern dünyamızda erkeklerin en çok yaptırdığı estetik operasyonun başında saç ekimi gelmektedir. Artık günümüzde saçların kazınmadan, 0'a vurulmadan tıraşsız FUE dediğimiz saç ekimi operasyonu uygulanabilmektedir. Erkeklerin saç dökülmeleri öncelikle ön körfez dediğimiz bölgelerde açılmalarla başlar. Ön saç çizgisi kaybolur, daha sonra tepe bölgesinde yavaş yavaş açılma olup ön tarafla arka taraf buluşur ve tepe kısmı açılmaya başlar. Özellikle ön körfezlerin tepelerinin açık olduğu durumlarda saçların tamamını tıraş etmeye gerek duyulmamaktadır. Seyrelmenin olduğu, saçların aralarına rahatlıkla girilebilen durumlarda tıraş etmeden FUE saç ekimi yapılabilmektedir.
 
 
 

ACell + PRP İle saç ekimi

ACell + PRP tedavisi, hücreler arası bağlantıyı sağlayan ektraselüler matriksin özel formu, prp, vitaminler ve diğer materyallerin kombinasyonundan oluşan özel bir formüldür.
Ekstraselüler matriks, kök hücrenin modelleme yöntemi ile yeniden doku üretimini tetikleyen bir materyaldir. Amerika’nın en önemli onay merkezi FDA tarafından plastik ve rekonstrüktif cerrahide güvenle kullanımı için 510K özel sertifikası ile onaylanmıştır. Bu onay etkin ve güvenlidir anlamına gelmektedir. 
 
 
Kaş, Sakal, Bıyık, Fual Ekimi
Kaş Ekimi
Saç Muayenesi
Saç Mezoterapisi
Saç Klonlama
DHI Saç Ekimi
 
 

Plastik Cerrahi

 

Meme Estetiği

  • meme büyütme
  • meme küçültme
  • meme oluşturma
  • Meme dikleştirme
 
  1. Burun Estetiği
  2. Liposuction Yağ alma
  3. Karın Germe
  4. Vajinoplasti
  5. Vücut Şekillendirme

Cilt Tedavileri

  1.  Cilt Gençleştirme
  2. Dolgu Uygulamaları(Botoxs...)
  3. Botulinium Toksin Uygulamaları
  4. Ameliyatsız Yüz Germe Tedavileri
  5. Cilt Bakımı Uygulamaları
  6. Peeling Tedavileri

 

Diğer Tedaviler


  1. Diş Estetiği
  2. Lazer Epilasyon
  3. Zayıflama Tedavileri
  4. Sağlıklı Beslenme ve Diyet
  5. Podiatri (Ayak Sağlığı)


 Esteworld İnternette

Esteworld Akne Tedavisi Hayal Kırıklığı İle Sonuçlandı!
Bana akne tedavisi için kimyasal peeling yapıldı ve %70 geçeceğinden bahsettiler ben de sağlık sektöründe olan bir kişi olarak bu işlem hayal kırıklığıyla sonuçlandı. 2.500 TL para verdim. Karşılığında %30 bile etkisi olmadı, böyle bir kurumdan asla beklemezdim. Tüm güvenim sarsıldı.

Esteworld Memnuniyetsizliğe Sebep Oldu!
Esteworld'e geçen sene eşim için gittik saç ekimi yaptırdık, kuzenime saç ekimi yaptırdık 2 kuzenim de burun ameliyatı oldu ufak tefek dolgular botokslar epilasonlar da yaptırdık. Ben sadece göz altı ışık dolgu yaptırdım, oradakilerin ısrarı ve benim de ihtiyacım olduğu için. Bana o parayı öderken 2 yıl gideceği söylendi fakat 4 ay olmadan eski halı aldı, birkaç kere kontrole gittim olmuş çok iyi olmuş denildi gönderildim. Nereye gitsem size yapalım gözlerinize denildi olduğunu yapıldığını söylediğimde kimse ışık dolgu gözümde olmadığını söyledi. Buna istinaden tekrar aradım, kimse oralı olmadı. Sonrasında birkaç ay önce şikayet yazdım buradan hemen aradılar bakalım muayene edelim buyurun gelin dediler. Şikayetimi kaldırttılar. İstanbul dışında olduğum için gidemedim dün arayıp geldiğimi söylediğim de aradan uzun süre geçtiğini, bana 2 yıl gideceğini belirtmediklerini söylediler. Çok yazık!

Esteworld Hayallerimin Hüsrana Döndüğü Kurum!
2015 yılında esteworld hastanesinde 3 operasyon geçirdim. Şubat 2015 Meme operasyonu,
Haziran 2015 uyluk germe, Ağustos 2105 karın germe. 3'te 3 hüsran mutlu olmak için ödediğim bedel ve çektiğim acılar hepsi boşa gitti. Karın germe operasyonunda hastane odasının olması gereken soğukluk derecesinden 5 derece daha sıcak olduğu için karnım enfeksiyon kaptı ve Ağustos ayında 2 kez ameliyat masasına yattım.

Operasyonlar sonrasında sonucu % 100 görmek için 6 ay ile 1 yıl süre geçmesi gerektiği söylendi. Aradan geçti 2 yıl ve sonuç % 95 hüsran mutsuzluğumu halkla ilişkiler sorumlusu ile görüştüğümde bende Algida bozukluk olduğunu söylemek gibi kaba bir cevap verdi.
Mutsuzluğumu azaltmak görsel bozukluğu giderme amaçlı bölgesel incelme yöntemi Lipoliz seansı aldım. Bozuk ilaç kullanıldığı için iğne bölgesi zarar gördü10 gün işe gidemedim, hayallerimin Hüsrana döndüğü kurum Esteworld.

Esteworld Etile Randevu Sorunu.
Paket olarak aldığım epilasyon için ne zaman arasam 3 hafta sonrasına bile asla randevu bulamadığım yer. Her saati dolu, kaldıramayacak müşteri kapasitesini sırf para için alan bir yer.

Esteworld Giden Sağlık ve Haksız Kazanç...
Esteworld'e burun ameliyatı için gittim anlatılan hizmet ve vermiş oldukları pahalı fiyata rağmen yaptırmaya karar verdim, eğer pahalı ise hizmet iyidir dedim, fakat yapmış oldukları dolgu yüzümde top gibi kaldı. Burnumun arada ise kocaman bir boşluk var, hizmet arayışı için gittiğim hastanede isim ile hitap edilirken sıkıntılardan sonra buyurun kime bakmıştınız denmeye başlandı! Doktor ise yani a** k*** neredeyse her gün gitmeme rağmen size ne işlem yapılmıştı sorusuyla karşıladı beni, yazıklar olsun diyorum.




 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadınlar için Traşsız Saç Ekimi

Sizin İçin En uygun Lazer Epilasyon Türü nedir