Saç Ekşimi ile Saç Sıklaştırma Estetikist

Esteworld wide Saç nakli basitçe saç köklerinin yani foliküllerin bir yerden zarar verilemden toplanarak ihtiyaç duyulan başka bir yere alınma işlemdir.

Erkek tipi saç dökülmelerinde saç çizgimiz kademesel olarak kaybolur. Ancak yopun olmamaış veya tamamen kelleşme yaşamamış olabilir ancak bu bölgeleri gürleştirip sıklaştırmak istiyor olabiliriz. Bunun için saç naklinde neleri tercih etmeliyiz.

 Doğal saç ekimi

Saçlarınızın oğal gözükmesi saç sıklatırma ekiminde de çok önemlidir. Çünkü çıakcak saçlarının yönünün ve gürlüğünün hatta renginin var olan saçlarınızla ahenk içinde olması doğal bir  görünüm yakalamak adına çok önemlidir. Bu yüzden cerrahınızın kalitesi çok önemlidir. Cerahınızın kalitesi deneyimi size olan yaklaşımı ve önceki tecrübelerini iyi analiz edin.

 

PRP Saç Ekimi


Esteworld wide saç sıklaştırma ekiminde tercih edebileceğiniz bu yöntemide özellikle öneriyorum. Çünkü hem iyileşme süresi daha kısa olacaktır hemde çıakcak olan saçlarınız gürlüğünü daha çabuk kazanacaktır. Bu da kendi saçlarınızın arasına sıklaştırma yapılan saç telliri hacmini dha çabuk kazanacaktır.

PRP'nin bir avantıja var olan saçlarınızın kalitesini arttırmasıdır. Bu saç nakli sonuçlarına birerbir etki eder. Alınan kökler daha sağlıklı ve yeniden büyümeye daha uygun olur. Bir diğer nedende saçlarınızı güçlendrimesi gürleştirmesidir.

Saç Ekimi Fiyatları


Bir saç sıklaştırma ekimi yapmayı düşünüyorsanız muhtemelen ekilecek saç kökü sayınız normal birinden çok daha az olacaktır. Buda direk fiyatı etkiler ve daha uygun hale getirir. Maliyetler tabiki önemlidir ancak fiyata göre değilde cerrahın kalitesine göre tercih yaparsanız sonuçların daha iyi olması adına önemli bir adım atmış olursunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadınlar için Traşsız Saç Ekimi

Sizin İçin En uygun Lazer Epilasyon Türü nedir

Esteworld Hastanesi Hakkında