Sizin İçin En uygun Lazer Epilasyon Türü nedir

Esteworld Wide evde kullanıbileceğiniz en iyi lazer epilasyon markalarını yayınlmaya karar verdik. Sizin için en uygunu hangisidir makalemizi okuyup bir fikir sahibi olabilirsiniz.

 Şirketler sürekli yeni bir şey çıkarıp bunları tekrardan pazarlamayı ve satmayı çok sever. Ancak sizin için bu yenilikler her zaman iyi olmayabilir. Marka kadar cilt tipinizde önemlidir.



Aşağıda dünyada yaygın olarak kullanılan 4 marka ürünü bualcaksınız. Bu lazer epilasyon ürünlerinin her birinin bazı pozitif ve negatif tarafları var. List çok büyük değildir anca karar vermenize veya fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

 Öncelikle Lazerlerin Çalışma Prensibi:


lazerler cilt altına nüfus eder ve tüy köklerinin pigmentlerini hedef alır. Bu ışın Follikül kökleri tarafından emilir ve kıl kökünü öldürür.
Cilt ve saç arasındaki pigmentin iyi bleirlenmiş olması önemlidir. Bu yüzden ten renkleri için lazer ekipmanlarını sıraladık.


Esteworld Wide LAZER

Alexandrite Lazer

TAN

Nasıl Çalışır: Bu lazer, rakiplerinden biraz daha uzun dalga boyuna sahiptir koyurenk deri de dahil olmak üzere çok çeşitli cilt tonlarında kullanılabilir.

Artıları: Belki de Alexandrite'ın en önemli fayda spot boyutunu ve tekrar oranını artırır, bu da daha geniş bir cilt alanını daha hızlı tedavi edebileceği anlamına gelir. Bu, mevcut en hızlı saç temizleme lazerlerinden biri olmasını sağlar.

Eksileri: Uzun dalga boyuna rağmen, hala yüksek bir melanin absorpsiyonu sağlar, bu nedenle çok hafif tenlerde renk değişikliği ve yanıklar için önemli bir risk oluşturur.

Ortak markalar: Candela GentleLase, Cynosure Apogee, EpiTouch Plus

Nd: YAG Lazer


Koyu renk ciltler için


Nasıl çalışır: Nd: YAG Lazer, zayıf melanin emilimine sahip olduğu için koyu renk ciltler için epilasyon söz konusu olduğunda tercih edilen sistemdir. Melanin hem ciltte hem de saçta koyu renkli pigmenti ifade eder ve bazı lazerler saçtaki melanin ile koyu cilde melanin arasındaki farkı söyleyemez. Bu, deriyi yaralama potansiyeline sahip oldukları anlamına gelir. Öte yandan Nd: YAG lazer, uzun dalga boylarından dolayı koyu renkli cilt için güvenli, epidermisdeki melanstan geçerek saçtaki melanin içine nüfuz eder. Karanlık melaniden arayan bu nedenle, bu listede yer alan lazerler gibi, ince veya beyaz saçlar üzerinde hala çok etkili değildir.

Artıları: Nd: YAG diğer saç kaldırıcı lazerlere kıyasla daha uzun dalga boylarına sahiptir, yani koyu renk cilt için güvenli olmanın yanı sıra papillada (saçağın en altında) saç dökülme olasılığı en yüksektir.

Eksileri:
Çünkü daha az melanin emer, daha iyi sonuçlar için daha fazla tedavi gerektirir. YAG lazerlerle yapılan muameleler ince saçlarda daha acı verici ve daha az etkili olabilir.

Ortak markalar: Cutera CoolGlide, Cynosure Elite, Candela GentleYAG

Ruby Laser

Çok hafif ciltler için
 
Nasıl çalışır: En eski tüy giderme tipi lazer olan Ruby lazer epilasyon , piyasadaki çoğu diğer lazere göre daha yüksek bir melanin emme oranına sahiptir ve bu da çok hafif ten ve hafif tüy giderme için en uygun hale getirir.

Artıları: Etkili, çok ince saçlarda bile.

Eksileri: Yüksek melanin emiliminden ötürü, cildin renksiz bırakılması daha yatkındır. Bu nedenle, sadece çok adil ciltlerde kullanılmalıdır.

Ortak markalar: Palomar E2000, RubyStar


Ruby Lazer

Orta ila orta arası ciltler için

Nasıl Çalışır: Günümüzde en yeni ve en yaygın kullanılan lazer sistemlerinden biri olan Diyot, adil ile orta cilt tipleri için tasarlanmıştır.

Artıları: Esteworld Ruby, hem kısa hem de uzun dalga boylarını karıştırır, bu nedenle hem melanini emmeye iyi gelir hem de saç foliküllerinin derinliklerine nüfuz eder. Uzun dalga boyları cilt hasarı riskini de azaltır.

Eksileri: Ruby lazerinin temel dezavantajı, yeniliğidir çünkü uzun vadeli sonuçlarını değerlendirmek için yeterli miktarda veri yoktur.

Ortak markalar: LightSheer, SLP 1000, LaserLite, SopranoXL 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadınlar için Traşsız Saç Ekimi

Esteworld Hastanesi Hakkında